A Tudatos társadalom webáruháza. Itt olyan termékekre lelhetsz, amit a boltokban nem találhatsz.

Könyvek

Könyvek, amiket nem találsz boltban

TOVÁBB AZ OLDALRA

Ruházat

Hozzuk divatba a magyar ruhát

TOVÁBB AZ OLDALRA

A Tudatos Társadalom közösség céljainak egyik alapvetése a magyar gazdaság újjászervezése.

A Tudatos Társadalom belső elszámolási rendszerének célja, hogy képes legyen gyorsan és folyamatosan biztosítani a gazdaságban zajló események működéséhez szükséges stabil értékmérő csereeszközt.

A TT Piactere lehetővé teszi a banki szolgáltatások decentralizációját, ami serkenti a helyi kereskedelmet és fejlesztést.

  • Új munkahelyek teremtése, a munkánk által képződő vagyon itthon tartása, hasznainak a Magyar társadalom számára történő visszaforgatása, ezáltal a Magyar társadalom számára jelentős életszínvonal emelkedés feltételeinek a megteremtése.
  • Magyarország gazdasági és ez által politikai függetlenségének erősítése, kiszolgáltatottságának csökkentése.
  • Az ehhez vezető út egyik fontos eszköze egy új értékmérő csereeszköz használatának bevezetése, mely független minden uzsorarendszertől, hitelpénztől, tőke és multinacionális kereskedelmi érdektől.
  • A Tudatos Társadalom belső elszámolási rendszerének célja, hogy képes legyen gyorsan és folyamatosan biztosítani a gazdaságban zajló események működéséhez szükséges stabil értékmérő csereeszközt. A rendszer biztonsági feltételeinek kialakítása folyamatos fejlesztések eredménye lesz.