Németh Szilvia: Aranytükör

2.500 Ft

Az ARANYTÜKÖR egy őszinte, mély, humoros, néhol iróniába hajló, máskor finoman pikáns regény, amely arról szól, hogy boldogságkereső utazásunk közepette, mennyi mindent tanulhatunk önmagunkról a párkapcsolataink segítségével.
Ez a fordulatos, és érzelmekben gazdag könyv segít más szemmel tekinteni a kudarccal végződött kapcsolataidra, miközben elhozza annak békéjét, hogy minden okkal történt, és minden úgy jó, ahogy éppen van. Segítségével könnyedén megvizsgálhatod párkapcsolati mozgatórugóidat, és felismerheted azokat a sablonokat, amelyek szerelmi életedet meghatározzák, illetve megértheted a veszteségeid mögött húzódó mélyebb okokat. A megértés megkönnyítheti a feldolgozást, segíthet a továbblépésben, feltárhatja azokat a léleksebeket, amelyek a “hibáid”, “hibázásaid” hátterében állnak.
Összességében véve a regény segít abban, hogy a fájdalmakból és veszteségekből nagyszerű dolgokat építhess, és egy magasabb lelki szintre léphess.
A párkapcsolatokon túl az Aranytükörben kiemelten fontos szerepet játszik a női minőség gyógyítása, és a visszatalálás Istennői minőséghez.
A regény elsősorban hölgyekhez szól, azonban megérinti azon férfi olvasók szívét is, akik kicsit többet szeretnének tudni a női lélek titkairól.
A regény a GYÓGYÍTÓ SZERELEM trilógia első kötete.

Készleten (utánrendelhető)

Kategória: Címke:

Átvételi pontok

Inlernet kedvezmény

Az Inlenetes törzsvásárlóknak 6% árengedményt adunk.

TT Webáruház a Tudatos Társadalom áruháza.
A Tudatos Társadalom közösség céljainak egyik alapvetése a magyar gazdaság újjászervezése.

No more offers for this product!

Shipping Policy

A Civil Multimédia Nonprofit Kft. ( a továbbiakban: „CMM Kft.”)  a Tudatos Társadalom Vásárlói közössége (továbbiakban: „ TT Vk”)  részére  online internetes áruházat  üzemeltet.  A vásárlói közösség tagjai (a továbbiakban: „vásárlók”) a rendszeren belüli vásárlásaikon keresztül és az ezen vásárlásaik, valamint a törzsvásárlói közösség bővítése érdekében kifejtett aktív tevékenység eredményeként vásárlási utalványok kedvezmények formájában megnyilvánuló gazdasági előnyökhöz juthatnak, továbbá partnereiknek segítséget nyújthatnak hasonló gazdasági előnyök megszerzésében.

Az áruk beszerzése és szolgáltatások igénybevétele készpénzzel, bankkártyával, átutalással, vagy engedményre jogosító vásárlási utalványok, illetve készpénzt helyettesítő vásárlási utalványok felhasználásával történik.

Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza azon részletszabályokat és feltételeket, (jogokat és kötelezettségeket) amelyek a Törzsvásárló és a CMM Kft. közötti együttműködés alapját képezik a Tudatos Társadalom Vásárlói közössége használata során.

General Enquiries

There are no enquiries yet.