fbpx
Menü Bezárás

Németh Szilvia: Aranytükör

2.500 Ft

Az ARANYTÜKÖR egy őszinte, mély, humoros, néhol iróniába hajló, máskor finoman pikáns regény, amely arról szól, hogy boldogságkereső utazásunk közepette, mennyi mindent tanulhatunk önmagunkról a párkapcsolataink segítségével.
Ez a fordulatos, és érzelmekben gazdag könyv segít más szemmel tekinteni a kudarccal végződött kapcsolataidra, miközben elhozza annak békéjét, hogy minden okkal történt, és minden úgy jó, ahogy éppen van. Segítségével könnyedén megvizsgálhatod párkapcsolati mozgatórugóidat, és felismerheted azokat a sablonokat, amelyek szerelmi életedet meghatározzák, illetve megértheted a veszteségeid mögött húzódó mélyebb okokat. A megértés megkönnyítheti a feldolgozást, segíthet a továbblépésben, feltárhatja azokat a léleksebeket, amelyek a “hibáid”, “hibázásaid” hátterében állnak.
Összességében véve a regény segít abban, hogy a fájdalmakból és veszteségekből nagyszerű dolgokat építhess, és egy magasabb lelki szintre léphess.
A párkapcsolatokon túl az Aranytükörben kiemelten fontos szerepet játszik a női minőség gyógyítása, és a visszatalálás Istennői minőséghez.
A regény elsősorban hölgyekhez szól, azonban megérinti azon férfi olvasók szívét is, akik kicsit többet szeretnének tudni a női lélek titkairól.
A regény a GYÓGYÍTÓ SZERELEM trilógia első kötete.

Készleten (utánrendelhető)

Kategória: Címke:

Átvételi pontok

[put_wpgm id=1]

Inlernet kedvezmény

Az Inlenetes törzsvásárlóknak 6% árengedményt adunk.

TT Webáruház a Tudatos Társadalom áruháza.
A Tudatos Társadalom közösség céljainak egyik alapvetése a magyar gazdaság újjászervezése.

No more offers for this product!