fbpx
Menü Bezárás

Torda Kerecseny

3.350 Ft

A dobozban egy heti adag, 7 db szelet  található!

Ára: 3.350 ft/doboz

A Torda szelet egy forradalmian új, a modernkori emberiség elhallgatott, – nem mennyiségi – hanem minőségi alultápláltsága következtében az emberek többségének szervezetében előbb-utóbb törvényszerűen kialakuló civilizációs ártalmak (rák, magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke, cukorbetegség, autoimmun-betegségek, allergiák, mozgásszervi betegségek, csontritkulás, fogromlás stb.) leküzdését és megelőzését hatékonyan segítő élelmiszer. Kérjük, szíveskedjen a „Leírás” gombra kattintani, és figyelmesen végigolvasni az ott közzétett tájékoztatót! A Torda Kerecseny jellemzői a „+Szelén: (zöld doboz)” gombra kattintva érhetőek el.

 

A Torda szelet minden gyógyszer mellett fogyasztható, és a tapasztalatok szerint a Torda szelet rendszeres fogyasztása mellett a szív- és érrendszeri, valamint az anyagcserezavarra ható gyógyszerek adagolása általában csökkenthető. A gyógyszerek adagolásának változtatását feltétlenül beszélje meg kezelőorvosával.

Kategória: Címke:

TÁJÉKOZTATÓ A TORDA SZELETRŐL

MI AZ A TORDA SZELET, ÉS MIÉRT VILÁGSZENZÁCIÓ EZ A MAGYAR TERMÉK?

 

 

A TORDA SZELET EGY FORRADALMIAN ÚJ, MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉLELMISZER, AMELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL LEKÜZDHETŐEK ÉS MEGELŐZHETŐEK A CIVILIZÁCIÓS ÁRTALMAK!

A Torda szelet kifejlesztője, Kucsora István úr, aki nem csak az agrártudományok, hanem a biológia és a kémia terén is mélyreható tudományos ismeretekkel rendelkezik, arra jött rá, hogy az ún. civilizációs ártalmak (rák, cukorbetegség, magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke, autoimmun-betegségek, allergiák, mozgásszervi betegségek, csontritkulás, fogromlás stb.) legfőképpen egy közös ok, a mára már kimerült termőföldekből, és így mind a növényi, mind az állati eredetű – csak kalóriában és mesterséges adalékanyagokban dús – táplálékainkból szinte teljesen eltűnt mikroelemek és vitaminok hiánya miatt az emberi szervezet sejtjeinek krónikus energiahiányos állapota következtében alakulnak ki. Mivel a Torda szelet ennek a közös oknak a megszűnését segíti elő, ezért rendkívül széles spektrumú ennek az élelmiszernek a jótékony hatása.

A TORDA SZELET NEM EGY GYÓGYSZER, NEM EGY, CSAK EGY BIZONYOS FAJTA BETEGSÉG OKÁT VAGY ANNAK A TÜNETEIT KEZELŐ, KOCKÁZATOKKAL BÍRÓ ÉS MELLÉKHATÁSKÉNT ESETLEG MÁS BETEGSÉGEKET ELŐIDÉZŐ PIRULA, HANEM EGY, RENDSZERES FOGYASZTÁSA ESETÉN AZ EMBERI SZERVEZETRE KIMAGASLÓAN POZITÍV ÉLETTANI HATÁSOKAT GYAKORLÓ, CSOKOLÁDÉSZELET-JELLEGŰ, JÓ ÍZŰ ÉLELMISZER. AZ ISMERT TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK NEM EGYENÉRTÉKŰEK A TORDA SZELETTEL, AZOK NEM KÉPESEK OLYAN POZITÍV HATÁSOKAT KIFEJTENI, MINT A TORDA SZELET, MERT EZ A TERMÉK SPECIÁLIS TÉRSZERKEZETŰ MOLEKULÁKAT TARTALMAZ. EZ AZ EGÉSZSÉGVÉDŐ ÉLELMISZER AZÉRT VILÁGSZENZÁCIÓ, MERT UNIVERZÁLIS JELLEGE MIATT EGYSZERRE TÖBB CIVILIZÁCIÓS ÁRTALOM KIALAKULÁSÁNAK A KÖZÖS OKÁT SEGÍTI MEGSZÜNTETNI, ILLETVE SOKFÉLE SÚLYOS ELVÁLTOZÁS KIALAKULÁSÁT ELŐZHETI MEG.

Szakértők szerint a Torda szelet az egész világon érdeklődésre tarthat számot, ez az élelmiszer lehet a rendkívül rossz általános egészségi (fizikai, szellemi és lelki) állapotban lévő emberiség megmentője, és a fantasztikusan pozitív élettani hatásai, valamint a sebgyógyulást is felgyorsító, vagyis a kórházi ápolás idejét lerövidítő – így a társadalombiztosítási költségeket is jelentősen csökkentő – hatása miatt, a tárgyalások jelen állapota szerint, hamarosan a világ más országaiban is forgalmazni fogják a Torda szeletet.

A TORDA SZELET HATÁSMECHANIZMUSA

A Torda szeletet Kucsora István úr Szent-Györgyi Albert egykori kutatásainak értelmezésével és továbbvitelével, több mint 20 évnyi kutató- és fejlesztőmunka eredményeként alkotta meg. Ennek a kondícióvédő élelmiszernek az a titka, hogy SPECIÁLIS TÉRSZERKEZETŰ, A SZERVEZET SZÁMÁRA HASZNOS INFORMÁCIÓKAT HORDOZÓ MOLEKULÁKAT TARTALMAZ, ÉS MITOKONDRIÁLIS SZINTEN HAT. A mitokondrium a sejt erőműve, amely az élő szervezetek legfontosabb energiatartalmú molekuláját, az adenozin-trifoszfát molekulát, azaz az ATP-t termeli. A mitokondriumban egy glükóz molekulából 36 ATP keletkezik, szemben a glikolízis 2 ATP termelésével, ezért jelenthet végzetes problémát egy-egy mitokondriális enzim hibája vagy hiánya a sejtnek, ezek a hibák vagy hiányok azonban a Torda szelet segítségével elháríthatóak.

Ezt a forradalmian új élelmiszert Magyarországon több orvos is fogyasztja és ajánlja betegeinek már 7-8 éve. Azok, akik évek óta nap mint nap fogyasztják ezt az élelmiszert, semmilyen káros mellékhatást nem tapasztaltak, és mindenki kondíciójában, élettani harmóniájában pozitív változást idézett elő. A Torda szelet kedvező élettani hatásait már megtapasztalt rákbetegek, cukorbetegek, orvosok, sportolók, biorezonanciális készülékekkel egészségiállapot-felmérést végző természetgyógyászok beszámolói a ttaruhaz.hu oldalon érhetőek el, és – többek között e beszámolók felhasználásával – egy dokumentumfilm is készül a Torda szeletről.

HONNAN KAPTA A NEVÉT A TORDA SZELET?

A Torda szelet a honfoglaló magyarok étkezési szokásainak elemzéséből nyert információk és az emberi szervezet energiaháztartásáról elérhető modern, tudományos ismeretek, valamint egy újszerű technológia ötvözésének köszönhetően ilyen hatékony. A Torda szelet kifejlesztője, Kucsora István úr a Torda szelet termékcsaláddal Torda táltosnak, a magyar néphagyomány szerint 1.000 évvel ezelőtt élt, legendás gyógyítónak kívánt tisztelegni.

A TORDA SZELET ADAGOLÁSA ÉS FAJTÁI

Ahogyan annyi ételt sem tudunk egyszerre, előre megenni, hogy azután hónapokig, évekig ne legyen gondunk az evésre, ugyanígy az emberi szervezet egészséges működéséhez elengedhetetlen – azonban a kimerült, tönkretett termőföldek miatt a XXI. századi élelmiszerekből már drasztikus mértékben hiányzó – mikroelemeket sem lehet hónapokra, évekre előre elraktározni a sejtekben, hanem azokat folyamatosan kell pótolni, ezért, értelemszerűen, a Torda szelet is csak addig képes biztosítani a szervezet számára a civilizációs ártalmak leküzdéséhez, megelőzéséhez szükséges anyagokat, valamint azok hatékony beépülésével a megfelelő ATP-képződést, amíg ez az élelmiszer a mindennapi étrendünk részét képezi.

1 doboz Torda szelet 7 db, azaz 7 napra elegendő Torda szeletet tartalmaz. Az első havi adag általában javasolt összetétele: 1 doboz Torda Sólyom + 3 doboz Torda Kerecseny. Az 5. héttől alapesetben a Torda Kerecseny fogyasztását javasoljuk. Amennyiben csontritkulás, csontsérülés, vagy súlyos idegrendszeri leterheltség vagy elváltozás jelentené a fogyasztó legfőbb problémáját, ettől az időponttól kezdve a Kerecseny és a Turán típusú szeletek felváltva fogyasztása javasolt. A Torda szeletről további, részletes információk találhatóak a Tudatos Társadalom honlapjának részeként működő TT Webáruház nevű internetes oldalon (ttaruhaz.hu), de a Torda szelet fogyasztásának megkezdése előtt mindenki olvassa el a dobozban lévő használati útmutatót!

ELLENŐRIZHETŐ, MÉRHETŐ POZITÍV VÁLTOZÁSOK

Ne másoknak vagy nekünk higgyen, hanem a saját szervezetének! Javasoljuk, hogy a Torda szelet kipróbálása előtt végeztessen el Ön is – akár egy hagyományos, akár egy biorezonanciális – általános egészségiállapot-felmérést önmagán. Majd pedig a Torda szelet 3 hónapnyi, napi rendszerességgel történő fogyasztása után végeztesse el ismét az állapotfelmérést! Ön is meg fog lepődni a műszerek és a laboratóriumi leletek által kimutatott, pozitív változásokon!

Jó egészséget és jobbulást kívánunk mindenkinek!

a Tudatos Társadalom Közösség Torda szeletet rendszeresen fogyasztó tagjai

 

 

 

+Szelén: (zöld doboz)

A szelén több létfontosságú enzim alkotóeleme – létfontosságához tehát aligha férhet kétség. Antivirális és antioxidáns hatású. Az antioxidáns rendszerben való aktív részvétele mindenképp a hatásossága mellett szól, különösen a rák megelőzésének vonatkozásában.

A megfelelő mennyiségű szelén bevitele fokozhatja a pajzsmirigy működését, javíthatja a termékenységet, rákmegelőző hatású lehet, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek és az ízületi gyulladás rizikóját.

A szelénhiány tünetei; izomgyengeség, rák, szívbetegség, hajkorpa, pajzsmirigy rendellenességek, megereszkedett bőr, növekedési visszamaradás, magas koleszterinszint, fokozott érzékenység a fertőzésekkel szemben, sterilitás, májkárosodás, emésztőszervi rendellenességek.

Átvételi pontok

Inlernet kedvezmény

Az Inlenetes törzsvásárlóknak 6% árengedményt adunk.

 

 

TT Webáruház a Tudatos Társadalom áruháza.
A Tudatos Társadalom közösség céljainak egyik alapvetése a magyar gazdaság újjászervezése.

Videók

https://youtu.be/Y_jGujU3U0Q

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

No more offers for this product!

Shipping Policy

A Civil Multimédia Nonprofit Kft. ( a továbbiakban: „CMM Kft.”)  a Tudatos Társadalom Vásárlói közössége (továbbiakban: „ TT Vk”)  részére  online internetes áruházat  üzemeltet.  A vásárlói közösség tagjai (a továbbiakban: „vásárlók”) a rendszeren belüli vásárlásaikon keresztül és az ezen vásárlásaik, valamint a törzsvásárlói közösség bővítése érdekében kifejtett aktív tevékenység eredményeként vásárlási utalványok kedvezmények formájában megnyilvánuló gazdasági előnyökhöz juthatnak, továbbá partnereiknek segítséget nyújthatnak hasonló gazdasági előnyök megszerzésében.

Az áruk beszerzése és szolgáltatások igénybevétele készpénzzel, bankkártyával, átutalással, vagy engedményre jogosító vásárlási utalványok, illetve készpénzt helyettesítő vásárlási utalványok felhasználásával történik.

Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza azon részletszabályokat és feltételeket, (jogokat és kötelezettségeket) amelyek a Törzsvásárló és a CMM Kft. közötti együttműködés alapját képezik a Tudatos Társadalom Vásárlói közössége használata során.

General Enquiries

There are no enquiries yet.