fbpx
Menü Bezárás

Torda Turán

3.200 Ft

A dobozban egy heti adag, 7 db szelet  található!

Ára: 3.200 ft/doboz

A Torda szelet egy forradalmian új, a modernkori emberiség elhallgatott, – nem mennyiségi – hanem minőségi alultápláltsága következtében az emberek többségének szervezetében előbb-utóbb törvényszerűen kialakuló civilizációs ártalmak (rák, magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke, cukorbetegség, autoimmun-betegségek, allergiák, mozgásszervi betegségek, csontritkulás, fogromlás stb.) leküzdését és megelőzését hatékonyan segítő élelmiszer. Kérjük, szíveskedjen a „Leírás” gombra kattintani, és figyelmesen végigolvasni az ott közzétett tájékoztatót! A Torda Turán jellemzői a +Kalcium: A Turánban” gombra kattintva érhetőek el.

 

A Torda szelet minden gyógyszer mellett fogyasztható, és a tapasztalatok szerint a Torda szelet rendszeres fogyasztása mellett a szív- és érrendszeri, valamint az anyagcserezavarra ható gyógyszerek adagolása általában csökkenthető. A gyógyszerek adagolásának változtatását feltétlenül beszélje meg kezelőorvosával.

Készleten

Kategória: Címke:

TÁJÉKOZTATÓ A TORDA SZELETRŐL

MI AZ A TORDA SZELET, ÉS MIÉRT VILÁGSZENZÁCIÓ EZ A MAGYAR TERMÉK?

 

 

A TORDA SZELET EGY FORRADALMIAN ÚJ, MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉLELMISZER, AMELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL LEKÜZDHETŐEK ÉS MEGELŐZHETŐEK A CIVILIZÁCIÓS ÁRTALMAK!

A Torda szelet kifejlesztője, Kucsora István úr, aki nem csak az agrártudományok, hanem a biológia és a kémia terén is mélyreható tudományos ismeretekkel rendelkezik, arra jött rá, hogy az ún. civilizációs ártalmak (rák, cukorbetegség, magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke, autoimmun-betegségek, allergiák, mozgásszervi betegségek, csontritkulás, fogromlás stb.) legfőképpen egy közös ok, a mára már kimerült termőföldekből, és így mind a növényi, mind az állati eredetű – csak kalóriában és mesterséges adalékanyagokban dús – táplálékainkból szinte teljesen eltűnt mikroelemek és vitaminok hiánya miatt az emberi szervezet sejtjeinek krónikus energiahiányos állapota következtében alakulnak ki. Mivel a Torda szelet ennek a közös oknak a megszűnését segíti elő, ezért rendkívül széles spektrumú ennek az élelmiszernek a jótékony hatása.

A TORDA SZELET NEM EGY GYÓGYSZER, NEM EGY, CSAK EGY BIZONYOS FAJTA BETEGSÉG OKÁT VAGY ANNAK A TÜNETEIT KEZELŐ, KOCKÁZATOKKAL BÍRÓ ÉS MELLÉKHATÁSKÉNT ESETLEG MÁS BETEGSÉGEKET ELŐIDÉZŐ PIRULA, HANEM EGY, RENDSZERES FOGYASZTÁSA ESETÉN AZ EMBERI SZERVEZETRE KIMAGASLÓAN POZITÍV ÉLETTANI HATÁSOKAT GYAKORLÓ, CSOKOLÁDÉSZELET-JELLEGŰ, JÓ ÍZŰ ÉLELMISZER. AZ ISMERT TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK NEM EGYENÉRTÉKŰEK A TORDA SZELETTEL, AZOK NEM KÉPESEK OLYAN POZITÍV HATÁSOKAT KIFEJTENI, MINT A TORDA SZELET, MERT EZ A TERMÉK SPECIÁLIS TÉRSZERKEZETŰ MOLEKULÁKAT TARTALMAZ. EZ AZ EGÉSZSÉGVÉDŐ ÉLELMISZER AZÉRT VILÁGSZENZÁCIÓ, MERT UNIVERZÁLIS JELLEGE MIATT EGYSZERRE TÖBB CIVILIZÁCIÓS ÁRTALOM KIALAKULÁSÁNAK A KÖZÖS OKÁT SEGÍTI MEGSZÜNTETNI, ILLETVE SOKFÉLE SÚLYOS ELVÁLTOZÁS KIALAKULÁSÁT ELŐZHETI MEG.

Szakértők szerint a Torda szelet az egész világon érdeklődésre tarthat számot, ez az élelmiszer lehet a rendkívül rossz általános egészségi (fizikai, szellemi és lelki) állapotban lévő emberiség megmentője, és a fantasztikusan pozitív élettani hatásai, valamint a sebgyógyulást is felgyorsító, vagyis a kórházi ápolás idejét lerövidítő – így a társadalombiztosítási költségeket is jelentősen csökkentő – hatása miatt, a tárgyalások jelen állapota szerint, hamarosan a világ más országaiban is forgalmazni fogják a Torda szeletet.

A TORDA SZELET HATÁSMECHANIZMUSA

A Torda szeletet Kucsora István úr Szent-Györgyi Albert egykori kutatásainak értelmezésével és továbbvitelével, több mint 20 évnyi kutató- és fejlesztőmunka eredményeként alkotta meg. Ennek a kondícióvédő élelmiszernek az a titka, hogy SPECIÁLIS TÉRSZERKEZETŰ, A SZERVEZET SZÁMÁRA HASZNOS INFORMÁCIÓKAT HORDOZÓ MOLEKULÁKAT TARTALMAZ, ÉS MITOKONDRIÁLIS SZINTEN HAT. A mitokondrium a sejt erőműve, amely az élő szervezetek legfontosabb energiatartalmú molekuláját, az adenozin-trifoszfát molekulát, azaz az ATP-t termeli. A mitokondriumban egy glükóz molekulából 36 ATP keletkezik, szemben a glikolízis 2 ATP termelésével, ezért jelenthet végzetes problémát egy-egy mitokondriális enzim hibája vagy hiánya a sejtnek, ezek a hibák vagy hiányok azonban a Torda szelet segítségével elháríthatóak.

Ezt a forradalmian új élelmiszert Magyarországon több orvos is fogyasztja és ajánlja betegeinek már 7-8 éve. Azok, akik évek óta nap mint nap fogyasztják ezt az élelmiszert, semmilyen káros mellékhatást nem tapasztaltak, és mindenki kondíciójában, élettani harmóniájában pozitív változást idézett elő. A Torda szelet kedvező élettani hatásait már megtapasztalt rákbetegek, cukorbetegek, orvosok, sportolók, biorezonanciális készülékekkel egészségiállapot-felmérést végző természetgyógyászok beszámolói a ttaruhaz.hu oldalon érhetőek el, és – többek között e beszámolók felhasználásával – egy dokumentumfilm is készül a Torda szeletről.

HONNAN KAPTA A NEVÉT A TORDA SZELET?

A Torda szelet a honfoglaló magyarok étkezési szokásainak elemzéséből nyert információk és az emberi szervezet energiaháztartásáról elérhető modern, tudományos ismeretek, valamint egy újszerű technológia ötvözésének köszönhetően ilyen hatékony. A Torda szelet kifejlesztője, Kucsora István úr a Torda szelet termékcsaláddal Torda táltosnak, a magyar néphagyomány szerint 1.000 évvel ezelőtt élt, legendás gyógyítónak kívánt tisztelegni.

A TORDA SZELET ADAGOLÁSA ÉS FAJTÁI

Ahogyan annyi ételt sem tudunk egyszerre, előre megenni, hogy azután hónapokig, évekig ne legyen gondunk az evésre, ugyanígy az emberi szervezet egészséges működéséhez elengedhetetlen – azonban a kimerült, tönkretett termőföldek miatt a XXI. századi élelmiszerekből már drasztikus mértékben hiányzó – mikroelemeket sem lehet hónapokra, évekre előre elraktározni a sejtekben, hanem azokat folyamatosan kell pótolni, ezért, értelemszerűen, a Torda szelet is csak addig képes biztosítani a szervezet számára a civilizációs ártalmak leküzdéséhez, megelőzéséhez szükséges anyagokat, valamint azok hatékony beépülésével a megfelelő ATP-képződést, amíg ez az élelmiszer a mindennapi étrendünk részét képezi.

1 doboz Torda szelet 7 db, azaz 7 napra elegendő Torda szeletet tartalmaz. Az első havi adag általában javasolt összetétele: 1 doboz Torda Sólyom + 3 doboz Torda Kerecseny. Az 5. héttől alapesetben a Torda Kerecseny fogyasztását javasoljuk. Amennyiben csontritkulás, csontsérülés, vagy súlyos idegrendszeri leterheltség vagy elváltozás jelentené a fogyasztó legfőbb problémáját, ettől az időponttól kezdve a Kerecseny és a Turán típusú szeletek felváltva fogyasztása javasolt. A Torda szeletről további, részletes információk találhatóak a Tudatos Társadalom honlapjának részeként működő TT Webáruház nevű internetes oldalon (ttaruhaz.hu), de a Torda szelet fogyasztásának megkezdése előtt mindenki olvassa el a dobozban lévő használati útmutatót!

ELLENŐRIZHETŐ, MÉRHETŐ POZITÍV VÁLTOZÁSOK

Ne másoknak vagy nekünk higgyen, hanem a saját szervezetének! Javasoljuk, hogy a Torda szelet kipróbálása előtt végeztessen el Ön is – akár egy hagyományos, akár egy biorezonanciális – általános egészségiállapot-felmérést önmagán. Majd pedig a Torda szelet 3 hónapnyi, napi rendszerességgel történő fogyasztása után végeztesse el ismét az állapotfelmérést! Ön is meg fog lepődni a műszerek és a laboratóriumi leletek által kimutatott, pozitív változásokon!

Jó egészséget és jobbulást kívánunk mindenkinek!

a Tudatos Társadalom Közösség Torda szeletet rendszeresen fogyasztó tagjai

 

 

 

 

+Kalcium: A Turánban

A kalcium fontos szerepet játszik az idegrendszer működésében, az ingerületek közvetítésében. A kalcium számos funkciója közül néhány a vérnyomáshoz, a szív- és keringési rendszer megfelelő működéséhez kapcsolódik. A fogak, a csont jelentős része kalcium.

A hiány tünetei: töredezett, fénytelen körmök, töredezett, fénytelen, száraz haj, eleinte kisebb, később nagyobb foltokban hámló bőr, izomgörcsök, zsibbadékony végtagok, álmosság.

A vérnyomás ingadozása, esetleg magassá válása mögött néha a kalciumhiány is felfedezhető.

Enyhe fizikai hatásra is összeroppanhatnak a kalciumhiány miatt a fogaink, de a fogszuvasodás is gyorsabban terjed a megfogyatkozott állományban, mintha bőségesesen el lennénk látva kalciummal.

Ha gyakran van csonttörése és / vagy eltört csontjai lassan gyógyulnak, biztos lehet abban, hogy évek óta kalciumhiányosan táplálkozik.A tartós kalciumhiány jelenlegi ismereteink szerint egyetlen betegségben jelenik meg: ez a csontritkulás, más néven az oszteoporózis.

+Magnézium: A Torda Turánban (kék doboz)

A megfelelő magnéziumszint nélkülözhetetlen az idegi ingerületvezetéshez, az elektrolit-egyensúly megtartásához, szükséges az izmok elernyedéséhez, a csontok és fogak felépítésében is részt vesz. Több mint 300 enzim működéséhez szükséges, melyek – többek között a sejt energiatermelő folyamatait katalizálják. A sejtek hártyájának áteresztőképességét is szabályozza, hatására az érfalak rugalmassága nő, a szívizom összehúzódó képessége javul, és csökken a ritmuszavarhoz vezető állapot kialakulásának valószínűsége, vagyis javítja a szív munkájának hatásfokát.

A hiány tünetei:

Szorongás, hiperaktív periódusok, elalvási nehézség, alvásból könnyen felriadás. A magnéziumszint kóros csökkenése személyiségváltozáshoz, esetleg depresszióhoz is vezethet. Fájdalmas izomrángások, izomgörcsök, arcizmok rángása, szem rángása, akaratlan szemmozgások. Az ehhez hasonló neuromuszkuláris tünetek a potenciális magnéziumhiány klasszikus jelei. Ára: 3.200 ft/doboz

FONTOS: A Turán fogyasztását csak az ötödik héttől szoktuk javasolni. Ennek oka: a kálcium időben elhúzza a vas felszívódását, ezért célszerű az első négy hétben feltölteni a szervezetet vassal. Az a tapasztalatunk, hogy a későbbiekben is ajánlott felváltva fogyasztani a Sólyom vagy a Kerecseny szelettel, akár napi, akár heti váltásban. Így a vas is optimálisabb mértékben kerül be a szervezetbe.. A váltott fogyasztás elsősorban a még klimax előtt álló hölgyeknél fontos.

Átvételi pontok

[put_wpgm id=1]

Inlernet kedvezmény

Az Inlenetes törzsvásárlóknak 6% árengedményt adunk.

 

 

TT Webáruház a Tudatos Társadalom áruháza.
A Tudatos Társadalom közösség céljainak egyik alapvetése a magyar gazdaság újjászervezése.

Videók

https://youtu.be/Y_jGujU3U0Q

Store
Price
Details