VerMix – Csípésre

2.350 Ft

VERMIX hűsítő keverék
A hűsítőkeverék leghatékonyabban szúnyog és rovarcsípés, csalángöb, valamint bőrallergia kezelésére használható. A szúnyog, rovar, vagy egyéb állati csípést, marást követő pirosságot viszketést és fájdalmat gyorsan elmulasztja.

120 ml

Készleten (utánrendelhető)

Kategória:

Leírás

• Csak természetes anyagokból és gyógynövényekből készült
• Allergiás reakciót nem okoz
• Fertőtlenítő és frissítő hatású
• Rendkívül gyorsan hat
• A test bármely pontján alkalmazható
• Enyhíti a csípéses tüneteket

120 ml

Átvételi pontok

Inlernet kedvezmény

Az Inlenetes törzsvásárlóknak 6% árengedményt adunk.

TT Webáruház a Tudatos Társadalom áruháza.
A Tudatos Társadalom közösség céljainak egyik alapvetése a magyar gazdaság újjászervezése.

No more offers for this product!

Shipping Policy

A Civil Multimédia Nonprofit Kft. ( a továbbiakban: „CMM Kft.”)  a Tudatos Társadalom Vásárlói közössége (továbbiakban: „ TT Vk”)  részére  online internetes áruházat  üzemeltet.  A vásárlói közösség tagjai (a továbbiakban: „vásárlók”) a rendszeren belüli vásárlásaikon keresztül és az ezen vásárlásaik, valamint a törzsvásárlói közösség bővítése érdekében kifejtett aktív tevékenység eredményeként vásárlási utalványok kedvezmények formájában megnyilvánuló gazdasági előnyökhöz juthatnak, továbbá partnereiknek segítséget nyújthatnak hasonló gazdasági előnyök megszerzésében.

Az áruk beszerzése és szolgáltatások igénybevétele készpénzzel, bankkártyával, átutalással, vagy engedményre jogosító vásárlási utalványok, illetve készpénzt helyettesítő vásárlási utalványok felhasználásával történik.

Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza azon részletszabályokat és feltételeket, (jogokat és kötelezettségeket) amelyek a Törzsvásárló és a CMM Kft. közötti együttműködés alapját képezik a Tudatos Társadalom Vásárlói közössége használata során.

General Enquiries

There are no enquiries yet.