VerMix – Pattanásra (tonik)

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján

1.950 Ft

A VERMIX tonik
Az ember nem is tehet többet bőrének egészségénél akkor, ha a reggeli hideg vizes arcmosás után zsíros bőrén rögtön a VERMIX tonikot használja! A tonik segít a zsíros bőr pórusainak összehúzódását, és így eredményesen szünteti meg a zsírós, pattanásos bőrön jelentkező tüneteket!

120 ml

Készleten

Kategória:

Leírás

• Csak természetes anyagokból és gyógynövényekből készült
• Allergiás reakciót nem okoz
• Frissítő hatású
• Összehúzó hatású
• Borotválkozás után is segíti a bőr regenerálódását
• Sportolás, fizikai munkavégzés után frissíti a bőrt

 

További információk

Kozmetikum

Kiváló arcbőr kezelésre

Vermixről bővebben

Pattanás? Csípés? Zsíros bőr? Mindenre van megoldásunk! Válassz természetes összetevőkből készített termékeink közül. Bármiről is legyen szó biztosak vagyunk benne, hogy segítséget nyújtanak majd.

Átvételi pontok

Inlernet kedvezmény

Az Inlenetes törzsvásárlóknak 6% árengedményt adunk.

 

 

TT Webáruház a Tudatos Társadalom áruháza.
A Tudatos Társadalom közösség céljainak egyik alapvetése a magyar gazdaság újjászervezése.

No more offers for this product!

Shipping Policy

A Civil Multimédia Nonprofit Kft. ( a továbbiakban: „CMM Kft.”)  a Tudatos Társadalom Vásárlói közössége (továbbiakban: „ TT Vk”)  részére  online internetes áruházat  üzemeltet.  A vásárlói közösség tagjai (a továbbiakban: „vásárlók”) a rendszeren belüli vásárlásaikon keresztül és az ezen vásárlásaik, valamint a törzsvásárlói közösség bővítése érdekében kifejtett aktív tevékenység eredményeként vásárlási utalványok kedvezmények formájában megnyilvánuló gazdasági előnyökhöz juthatnak, továbbá partnereiknek segítséget nyújthatnak hasonló gazdasági előnyök megszerzésében.

Az áruk beszerzése és szolgáltatások igénybevétele készpénzzel, bankkártyával, átutalással, vagy engedményre jogosító vásárlási utalványok, illetve készpénzt helyettesítő vásárlási utalványok felhasználásával történik.

Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza azon részletszabályokat és feltételeket, (jogokat és kötelezettségeket) amelyek a Törzsvásárló és a CMM Kft. közötti együttműködés alapját képezik a Tudatos Társadalom Vásárlói közössége használata során.

General Enquiries

There are no enquiries yet.