VerMix – Pattanásra- Szárító keverék

2.150 Ft

VERMIX szárító keverék
A szárítókeverék a faggyúmirigyek kivezető nyílásán keresztül bejut a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejti mirigyműködést csökkentő hatását. Így a pattanásokat gyorsan leszárítja. A VERMIX szárítókeverék kivallóan alkalmas a VERMIX tonik hatásának fokozására.

Készleten

Kategória:

Leírás

• Csak természetes anyagokból és gyógynövényekből
• Allergiás reakciót nem okoz
• Fertőtlenítő és frissítő hatású
• Megszünteti a bőrön keletkező fájdalomérzetet
• Bőrallergia megszüntetésére is alkalmazható
• Segít az allergiás tünetek leküzdésében

120 ml

 

Átvételi pontok

Inlernet kedvezmény

Az Inlenetes törzsvásárlóknak 6% árengedményt adunk.

TT Webáruház a Tudatos Társadalom áruháza.
A Tudatos Társadalom közösség céljainak egyik alapvetése a magyar gazdaság újjászervezése.

No more offers for this product!

Shipping Policy

A Civil Multimédia Nonprofit Kft. ( a továbbiakban: „CMM Kft.”)  a Tudatos Társadalom Vásárlói közössége (továbbiakban: „ TT Vk”)  részére  online internetes áruházat  üzemeltet.  A vásárlói közösség tagjai (a továbbiakban: „vásárlók”) a rendszeren belüli vásárlásaikon keresztül és az ezen vásárlásaik, valamint a törzsvásárlói közösség bővítése érdekében kifejtett aktív tevékenység eredményeként vásárlási utalványok kedvezmények formájában megnyilvánuló gazdasági előnyökhöz juthatnak, továbbá partnereiknek segítséget nyújthatnak hasonló gazdasági előnyök megszerzésében.

Az áruk beszerzése és szolgáltatások igénybevétele készpénzzel, bankkártyával, átutalással, vagy engedményre jogosító vásárlási utalványok, illetve készpénzt helyettesítő vásárlási utalványok felhasználásával történik.

Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza azon részletszabályokat és feltételeket, (jogokat és kötelezettségeket) amelyek a Törzsvásárló és a CMM Kft. közötti együttműködés alapját képezik a Tudatos Társadalom Vásárlói közössége használata során.

General Enquiries

There are no enquiries yet.