fbpx
Menü Bezárás

Termékértékesítőket és értékesítésszervezőket keresünk az egész ország területéről!

3 az egyben!

  • Egészség

  • Jövedelem

  • Közösség

A Tudatos Társadalom Közösség egyik alapvető célkitűzése a lakosság fogyasztási szokásainak megváltoztatása és a magyar gazdaság szereplőinek helyzetbe hozása.

Ezen folyamatok kezdő lépése egy új, modern, hazai termékeket forgalmazó kereskedelmi rendszer megszervezése, beindítása.

Ezt a rendszert a Tudatos Társadalom (TT), a változás iránt elkötelezettek közössége kezdte el megszervezni. A közösség médiafelületeit üzemeltető CMM Nonprofit Kft. működteti a TT Webáruház programot és biztosítja a szükséges logisztikai hátteret.

A TT Webáruház termékeit (melyek száma folyamatosan nőni fog) a hagyományos módon bárki megvásárolhatja, és csomagküldő szolgálattal hazaszállíttathatja, de a későbbiekben szeretnénk kiépíteni egy olyan „Átvételi Pont”-hálózatot is, amelynek segítségével a TT Webáruházban kapható magyar  termékeket a TT hálózatán keresztül juttatjuk el a megrendelőkhöz.

A TT Webáruház termékeinek értékesítéséhez, az „Átvételi Pont”-hálózat kiépítésének megalapozásához várjuk a jelentkezőket az 5 ezernél nagyobb lélekszámú településekről.

 

Bárki jelentkezhet, aki:

  • megismeri és azonosulni tud a TT közösség Küldetésében megfogalmazott irányelvekkel.
  • megismeri és elfogadja a Tudatos Társadalom Mozgalom alapszabályát.
  • megismeri és elfogadja a szolgáltatási szerződésben foglaltakat és kitölti a csatlakozási nyilatkozatot.
  • jó kommunikációs képességgel és széles lakóhelyi kapcsolatrendszerrel rendelkezik.
  • részt vesz a TT szervezésében megvalósuló képzésen. Az első képzés 2018.12.08-án 14:00-tól 17:00-ig lesz Budapesten, a Krisztina Hotelben. Ezt követően több régióban is szervezünk hasonlót, az igénynek megfelelően.
  • rendelkezik bejelentett lakhellyel, telefonnal és alapszintű internetes felhasználói ismeretekkel, online (e-mail) elérhetőséggel.
  • legalább szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkezik és betöltötte a 26. életévét.

Az értékesítők jutalékkulcsa az első 2 hónapban 10%, ezt követően a jutalékkulcs sávos rendszerűvé válik, amivel magasabb forgalom elérését kívánjuk ösztönözni.

A TT Webáruház induló termékcsoportjai a weboldalon megtalálhatóak. Az Átvételi Pontok számának szaporodásával egyre több magyar terméket kívánunk a webáruházunkban megjeleníteni. Az értékesítőket arra biztatjuk, hogy a saját településükön vagy annak környékén keressenek magyar termelő vállalkozásokat, és segítsék a termékeiket a TT rendszeréhez csatlakoztatni.

A TT Webáruházban hamarosan indul az „Én Boltom” szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy tagjaink saját „üzletet” üzemeltethetnek a TT felületén. Ennek részleteit szintén a TT Képzésen adjuk át.

Jelentkezni rövid, fényképes önéletrajzzal lehet a webaruhaz@ttaruhaz.hu e-mail címen. Légy szíves, pár sorban írd meg azt is, hogy mi alapján döntöttél a jelentkezés mellett.

 

 

Torda szelet – Egészségedre

Leírás itt!

Budapest, 2018.11.26.

 

Juhász J. Zoltán ü.i.

CIVIL MULTIMÉDIA NONPROFIT KFT.

Cg. 01-09-195239/29

Székhely: 1064 Budapest,

Podmaniczky u. 57. 2. em. 14.

 

Tudj meg többet a Torda szelet hatásairól