fbpx
Menü Bezárás

TORDA SZELET – AMITŐL MEGTÁLTOSODSZ!

EGY ÚJ, MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉLELMISZER, AMELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL LEKÜZDHETŐEK ÉS MEGELŐZHETŐEK A CIVILIZÁCIÓS NÉPBETEGSÉGEK, ÉS AMELYNEK RENDSZERES FOGYASZTÁSA RÁADÁSUL VALÓJÁBAN 0 FT-BA KERÜLHET A LEGTÖBB EMBERNEK

A Torda szelet egy, Szent-Györgyi Albert kezdeti kutatásainak továbbvitelével megalkotott, forradalmian új, magyar fejlesztésű, mitokondriális szinten ható, egészségvédő élelmiszer. A mitokondrium a sejt erőműve, amely az élő szervezetek legfontosabb energiatartalmú molekuláját, az adenozin-trifoszfát molekulát, azaz az ATP-t termeli. A mitokondriumban egy glükóz molekulából 36 ATP keletkezik, szemben a glikolízis 2 ATP termelésével, ezért jelenthet végzetes problémát egy-egy mitokondriális enzim hibája vagy hiánya a sejtnek. A Torda szelet rendszeres fogyasztásával olyan fizikai és szellemi egészségi állapotba kerülhetünk, mint a civilizációs népbetegségeket hírből sem ismerő, számunkra ma már emberfelettinek tűnő fizikai és szellemi teljesítményekre képes őseink. A Torda szelet kifejlesztője, Kucsora István úr a Torda szelet termékcsaláddal Torda táltosnak, a magyar néphagyomány szerint 1.000 évvel ezelőtt élt, legendás gyógyítónak kívánt tisztelegni.

A Torda szelet kifejlesztője, Kucsora István úr arra jött rá, hogy az ún. civilizációs népbetegségek (rák, cukorbetegség, magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke, autoimmun-betegségek, allergiák, mozgásszervi betegségek, csontritkulás, fogromlás stb.) egy közös ok, a szervezet sejtjeinek a mára már kimerült termőföldekből szinte teljesen eltűnt mikroelemek, különösen a szelén hiánya miatti krónikus energiahiányos állapota miatt alakulnak ki, és a Torda szelet épp ezt az okot szünteti meg, ezért rendkívül széles spektrumú ennek az élelmiszernek a jótékony hatása.

Ezt a forradalmian új élelmiszert Magyarországon több orvos is fogyasztja és ajánlja betegeinek már 7-8 éve. Azok, akik évek óta fogyasztják, semmilyen káros mellékhatást nem tapasztaltak, és mindenki egészségi állapotában pozitív változást idézett elő.

A Torda szelet pozitív élettani hatásait megtapasztaló rákbetegek és egészséges emberek beszámolói itt érhetőek el:

A fejlesztővel, Kucsora Istvánnal készült riport:

…………………………………………………………………..

A Torda szeletért egyes hozzáértők szerint Kucsora István úr Nobel-díjra lehet érdemes, ez az élelmiszer lehet az emberiség megmentője, és a fantasztikusan pozitív élettani hatásai, valamint a sebgyógyulást felgyorsító, vagyis a kórházi ápolás idejét lerövidítő – és így a társadalombiztosítási költségeket is jelentősen csökkentő – hatása miatt hamarosan a világ más országaiban is forgalmazni fogják a Torda szeletet.

Annak érdekében, hogy a Torda szelet rendszeres fogyasztása ne növelje meg a fentiekben említett okokból általánosan rossz egészségi állapotban lévő emberiség tagjainak élelmiszer-kiadásait, a terméket a kifejlesztője, Kucsora István úr úgy alkotta meg, hogy az emberi szervezet kicsattanóan egészséges állapotához és a kiváló fizikai-szellemi teljesítményt biztosító működéséhez szükséges, a sejtek energiaellátásáért felelős adenozin-trifoszfát (ATP) molekuláknak a szervezetben való megfelelő képződését és áramlását elősegítő, a Torda szelet esszenciáját képező anyagokat olyan kalóriatartalmú hordozóanyagba tette, hogy 1 db Torda szelet egyúttal fedezze egy középkorú, átlagos magasságú és testalkatú, ülő munkát végző, rendszeresen nem sportoló nő napi kalóriaszükségletének kb. az 1/4-ét, vagy egy átlagos testfelépítésű, ugyanilyen életmódot folytató férfi napi kalóriaszükségletének kb. az 1/5-ét, tehát 1 db Torda szelet ki tudja váltani a naponta elfogyasztott élelmiszer kalóriatartalmának ugyanennyied részét. Mivel egy átlagember Magyarországon havonta ígyis-úgyis elkölt 50.000-60.000 Ft-ot élelmiszerre, ezért ez azt jelenti, hogy a Torda szeletnek (jelenleg a TT Webáruházban 1 havi adag, azaz 4 doboz ára kb. 13.000-14.000 Ft, termékfajtától függően) az általunk fogyasztott, mikroelemekben rendkívül szegény, de kalóriában és az emberi szervezetre ártalmas, mesterséges adalékanyagokban dús, egészségtelen élelmiszerek egy része helyére, a mindennapi étrendbe való beépítésével, ennek az egészségvédő élelmiszernek a fogyasztása valójában havi 0 Ft plusz kiadást jelent azoknak, akiknek soványság, alultápláltság vagy valamilyen súlyvesztéssel járó betegség miatt nem kell tartósan vagy átmenetileg kalóriadúsabban táplálkozniuk.

Az első havi adag javasolt összetétele: 1 doboz Torda Sólyom + 3 doboz Torda Kerecseny (+szelént tartalmaz). Az 5. héttől a 3 fajta Torda szeletet (Sólyom, Kerecseny, Turán) ajánlott felváltva fogyasztani, akár heti, akár napi váltásban. A Torda szelet 1 évig eláll, így a szállítási költségek optimalizálása érdekében lehet és érdemes is egyszerre több havi adagot megrendelni.

A Torda szelet megvásárolható a Tudatos Társadalom honlapjának részeként működő TT Webáruházban. ITT

A webáruház internetes oldalán további hasznos információk találhatóak a Torda szeletről, de a fogyasztása megkezdése előtt mindenki olvassa el a használati útmutatót, tartsa be az ott leírt adagolást, és a Torda szelet fogyasztása mellett vigyen be több folyadékot a szervezetébe!

Egészségedre!

Üdvözlettel:

Juhász J. Zoltán

a CMM Televízió és a Tudatos Társadalom Közösség megalapítója

1 Comment

  1. Bódi István

    Szeretném kipróbálni a termékeket, majd rendszeres fogyasztása válni! A tapasztalataimat megosztom a barátaimmal és az ismerőseimmel. Köszönjük ezt a csodálatos termék családot az alkotójának és a terjesztőinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..